TOELICHTING - Delft Foto's Anna Krul

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

TOELICHTING

Op deze pagina worden enkele zoektips gegeven.
Klik HIER voor een alfabetisch overzicht van alle gevonden zoekwoorden op mijn site.

U kunt op meerdere woorden tegelijk zoeken, een deel van het woord of met een onbekend deel van het woord etc. Het maakt niet uit of u de zoekwoorden in hoofd of kleine letters typt, echter wel AND of OR in hoofdletters.

Eenvoudig zoeken
Standaard probeert de zoekmachine pagina's te vinden die exact overeenkomen met alle woorden die in uw zoekopdracht zijn ingevoerd. Als dat niet lukt, probeert het pagina's te lokaliseren die woorden in uw zoekopdracht bevatten. Als dat gebeurt, verschijnt er een kort bericht bovenaan de zoekresultaten om aan te geven dat dit is gebeurd.

Daarnaast zijn er verschillende manieren om het standaard zoekgedrag te wijzigen.

Binnen regels zoeken
De zoekmachine ondersteunt drie soorten zoekopdrachten op woordgroepen. Gebruik aanhalingstekens rond de woorden om een ​​exacte woordgroep te vinden. Gebruik vierkante haken [rond de woorden] om een ​​bijna match (binnen een paar woorden) in de regel te vinden. Gebruik accolades {rond de woorden} om een ​​verre match (binnen meerdere woorden) woordgroep te vinden.

+ en - kwalificatie
Als u een woord voorvoegt met +, moet dat woord op de pagina staan.
Als u een woord voorzet met - moet dat woord niet op de pagina staan.

* jokerteken
Als een zoekwoord op een * eindigt, komen alle woorden op een pagina die op dezelfde manier beginnen als dat zoekwoord overeen.

? wildcard
Als een zoekwoord een ? bevat dan komt elk teken overeen met die positie.

booleaans zoeken
U kunt de volgende booleaanse operatoren gebruiken bij uw zoekopdracht: AND, OR, NOT.
Deze operatoren MOETEN in hoofdletters zijn.

Al deze technieken kunnen gecombineerd worden

Op de resultatenpagina verschijnen de albums waarmee uw zoekopdracht matcht, inclusief de albums van de oude website  (menu-item DELFT KIJKT - pad: www.delftkijkt.nl/delft foto's/ of menu-item BOEKENANNA - pad: www.delftkijkt.nl/boekenanna/) in dat geval is een verdere selectie niet mogelijk en doet u dat wellicht met de zoekfunctie in uw browser.

Kiest u voor een album van facebook (menu-item DELFT OUDE FOTO'S - pad: www.delftkijkt.nl/ of menu-item NOSTALGIE - pad: www.delftkijkt.nl/nostalgie/) dan wacht u even tot de eerste foto's van het album zijn geladen.
Daarna typt u met de filterfunctie in het veld caption uw zoekwoord nogmaals in (zonder enter).
Vervolgens worden alleen de foto's geselecteerd die uw zoekopdracht bevatten.

Wanneer u op een foto klikt kunt u onder andere met de knop "toggle tag" eventuele aanwezige tags op de foto zien.  Sluit u de pagina met de foto, dan kunt u op het pijltje in de rechterbovenhoek van het kader klikken om naar het bericht in mijn groeps-pagina op facebook te gaan.
__________________________________________________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu